Vélemények a goji bogyóról

Vélemények a goji bogyóról

Az elmult években beérkezett vélemények a goji bogyóról.

Ugyan még csak pár napja iszom az önök a Goji levét, de már most érzem, hogy jobban vagyok tőle. Sokkal frissebb és kipihentebb vagyok, mint előtte. Kíváncsian várom a további kedvező hatásait!

Barta Ágoston (66), Kecskemét

 Tavaly sok minden összejött az életemben, amik miatt eléggé kikészültem, a környezetem is aggódott értem. Erőtlenné és kedvtelenné váltam, ami már a házasságomat is veszélybe sodorta. Tavasszal a férjem születésnapomra megrendelte a goji italukat ajándékba. Az ő unszolására kezdtem el inni reggelente, és kb. 1 hét után vettem észre az első változásokat magamon. Nyugodtabb lettem, miközben több energiám volt. Elkezdtem egyre jobbakat aludni, és ami váratlanul ért, hogy az allergiám alig jelentkezett. A legutolsó vérvételem kitűnő eredményeket mutatott, a koleszterinemmel is minden rendben. A goji a napom kihagyhatatlan része lett. Köszönöm!
Kovács Ibolya (51), Sopron
Üdv! Az egész családom fogyasztja a Goji levet. Csak pozitív dolgokat tudok elmondani. Segít leküzdeni a stresszt, elmulasztotta a savat, nyugodtabbá és strapabíróbbá tett. Rengeteg energiát ad, gyermekem jobban teljesít az iskolában, jobban alszunk- pihentetőbben. Megvéd a megfázástól, betegségektől. Sok-sok mindent köszönhetünk a Goji -nak. :)Mindenkinek szívből ajánljuk. Folyamatosan fogyasztjuk, és ha véletlen fogyóban van, hamar utánrendelünk, és másnap meg is érkezik. Jó egészséget kívánunk mindenkinek! :)

 

Máté Tünde (40), Budakeszi

Évek óta küzdöttem a magas vérnyomással és a koleszterinemmel. A családomban többeknek voltak hasonló problémáik, ezért aggódtam a helyzet miatt és kerestem sokági a megoldásokat. Szedtem egy ideig gyógyszereket is, fogyasztottam halolajat, flavonoid lekvárt, de semmi nem segített annyira, mint a goji. Először a szárítottat próbáltam ki, és utána vettem meg csak a goji italt Önöktől. Nagy különbség van a kettő között, az ital javára. Most már 4 hónapja 140 alatt van a vérnyomásom, úgy tűnik stabilan. Ez a termék Isten ajándéka volt nekem.

Visontai István (69), Szeged

Cukorbetegként kezdtem el inni a lányom javaslatára, mivel ő már évek óta rendeli a Mannavita goji bogyó levet, és sok mást is. Kb 2 hónappal a fogyasztás megkezdése után a vércukorszintem már a normális tartományhoz közel volt, az orvosom így csökkentette is a gyógyszerek adagját, nekem mégis egyre jobbak az értékeim, ráadásul a közérzetem is jobb. És a vérnyomásom is kiegyensúlyozottabb, szóval egyértelműen pozitív tapasztalataim vannak, és az ízét is szeretem nem mellesleg.

Balogh Ernő (55), Budapest

A kezdetektől fogva nagyon megszerettem a terméket. Goji gyümölcsvelőt fogyasztok, amely jó a látásomnak és a feszültségek és a depresszió csökkentésére. Továbbá energiát ad, javít a közérzetemen, sokkal jobban is alszok már, mint korábban. Mások is jelezték, hogy felszabadultabbnak látszok a munkahelyemen. A goji segíti fenntartani az egészségemet a jó kondíciómat. Gyakran szoktam futni, teniszezni ott is javult a teljesítményem. Köszönöm Önöknek ezt a fantasztikus terméket!

Nagy Lóránt (44), Budapest

A kisfiam állandóan megbetegedett, meghűléssel és náthával küszködött. Gyenge volt az immunrendszere. A mesterséges multivitaminos immunerősítők helyett az Önök goji levét adtam neki. Végigcsináltunk egy havi kúrát, és mintha kicserélték volna. Nyoma sincs a korábban tapasztalt rendszeres panaszoknak.

Tóth Kinga Kornélia (36), Győr

Tökéletes minőségű termék! Nagyon jót tesz a szememnek, és sokkal jobban érzem magam, mióta iszom. A többi Mannavitás gyümölcslevet is nagyon szeretem, a másik nagy kedvencem a gránátalma.

Takács Mártonné (59), Berettyóújfalu


Az utóbbi hónapok nagyon stresszesek voltak számomra, így egyre fáradtabb, levertebb voltam, kezdtem teljesen bezárkózni, depressziós lettem, és alvászavaraim is voltak. A családtagjaim rendelték nekem az első adag goji bogyó levüket. Már pár nap után energikusabb lettem tőle, és egyre jobb kedvem lett. Valahogy megnyugodtam, és nem láttam már olyan sötéten az életemet. Megszűntek az alvási problémáim, hamar elalszom, és egyben át is alszom az éjszakákat, így reggel kipihenten, erővel teli ébredek. A látásom javult tőle, a bőröm pedig egyre szebb, és rugalmasabb. Nagyon bevált, vele indítom a napjaimat. :)

Réka (49), Szolnok

Nekem a goji egyértelműen segít a fogyásban. Az utóbbi években a 2. szülésem után felkúszott rám 14 kiló, amit sehogy se sikerült tartósan leadnom… Naponta sportolni pedig sose volt erőm. 2 hónapja kezdtem el a goji levet inni. Nálam kb. 1 hétig tart egy üveg, mert többet iszok az előírtnál. Az étvágyamat egyértelműen csökkentette, naponta 2-szer eszem csak. Eddig 7 kg-ot fogytam vele, de ehhez hozzá tartozik az is, hogy a heti 1 kondi után az utóbbi 1 hónapban már hetente 2-3 alkalommal lejárok. Érzem más pozitív hatását is, például többet nevetek napközben. Köszönettel.

Evelin (47), Győr

Imádom a Goji gyümölcslét. Önmagában is fogyasztom, de a legjobb hozzákeverni más hasonlóan 100%-os gyümölcslevekhez. Minden reggel Goji itallal kezdem a napot!

István (55), Budapest

"Az elmúlt 12 hónapban rendszeresen fogyasztok Goji bogyót. Azt vettem észre, hogy a látásom javulni kezdett, ráadásul úgy érzem sokkal több energiám van a mindennapi dolgokhoz. Nyugodtabb is vagyok, mintha stresszmentes lenne az életem. Nagy híve lettem a Goji berry-nek, olyannyira, hogy amint elfogy a meglévő adagom, máris beszerezem a következőt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Szilvia (47), Kecskemét

Tavaly váltam el, ami igencsak megviselt testileg és lelkileg is. Felszedtem pár kilót, megemelkedett a vérnyomásom, az immunrendszerem érezhetően gyengült, és sokat idegeskedtem. Ráadásul gyakran álmatlanul forgolódtam éjszaka, rágódtam a problémáimon. Egy barátom ajánlotta a Mannavita goji levet, mert ő már jó ideje itta. Elkezdtem fogyasztani, és pár nap alatt sokkal erősebbnek, életvidámabbnak éreztem magamat, az alvás pedig kb. 1 hét alatt normalizálódott. Soha nem volt ennyi energiám, mint mostanság! Elkezdtem újra kimozdulni és ismerkedni. Több kilót leadtam már azóta, újra sportolok, a vérnyomásom pedig ismét normális.

Attila (49), Füzesgyarmat

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre