TERMÉKENYÉG NÖVELÉS GOJIVAL

Termékenység fokozás Mannavita Goji Lével

A goji olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek szervezetünkben a megfelelő hormontermeléshez, és kutatásokkal alátámasztva segíti a mellékvesék működését, így a nemi hormonok szabályzásához is hozzájárul.
A goji nők esetén fokozza a termékenységet, férfiaknál pedig jelentősen meg tudja hosszabbítani a spermiumok élettartamát.

A goji támogatja az agyalapi mirigy működését, ezzel fokozza az emberi növekedési hormon termelését, mely egyebek mellett a libidót is helyreállítja.

A növekedési hormon termelésének fokozásával férfiak esetén a goji védelmet biztosítheréknek az olyan káros anyagokkal szemben, mint például a BPA, ami a műanyagokból kerül be a testünkbe.

Egy nemrégiben, Pekingben végzett kutatás kimutatta, hogy a goji poliszacharidjai között lévő mester molekulák védelmet nyújtanak a spermiumoknak.

A goji bogyó képes emelni a tesztoszteron szintjét, ami nők és férfiak esetén is elengedhetetlen a libidó növeléséhez.
hongkongi egyetemen végzett kutatások kimutatták, hogy a gojiban lévő poliszacharidok közvetlenül befolyásolják a stresszhez kötött vegyületek felszabadulását, amik akadályozzák a tesztoszteron termelését. 

A goji bogyót Kínában előszeretettel alkalmazzák a korai magömlés és az impotencia kezelésére is.

A mellékvesék a szexuális energiáink központi energiaforrásai. A goji bogyó kutatásokkal igazoltan támogatja a mellékvesék regenerálódását, ezáltal növeli a szexuális vágyat is.

Termékenység fokozási célból, célszerű együtt fogyasztani a méhpempővel.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre