GOJI LÉ SZORONGÁS, ROSSZ ALVÁS ELLEN

Miért kedvező hatású a Goji Szorongás, Rossz alvás esetén?

Kutatások kimutatták, hogy a goji berrycsökkenti a stresszt, támogatja a nyugalom, a boldogság és a jólét érzését, mivel csökkenteni tudja a kortizol hormon termelését stresszhelyzetekben. A kortizol olyan a hormon, ami a stresszhez kapcsolódik.

A gojiban sok olyan tápanyag van, melyek segítenek szervezetünknek a stressz kezelésében, közülük kiemelkedik a tiamin és a magnézium, melyek segítenek a jobb alvásban, a hangulat javításában, több energiát adnak és segítenek a stressz leküzdésében.

Egy 2012 tanulmány írta le, hogy a goji poliszacharidjai segíthetnek csökkenteni a kortikoszteron nevű stresszhormonnak a termelődését, amely a szexuális gátlásokat váltja ki sok férfinál.

A goji bogyóban lévő melatonin nevű hormon segít fenntartani a test belső órájának helyes működését. A Sleep című lapban megjelent tanulmányok gyűjteménye szerint a melatonin támogatja a jobb, pihentetőbb alvást.

A Hongkongi Egyetem kutatói megfigyelték, hogy a goji bogyók vizes kivonata megzavarja az agyban a béta-amiloid fehérjék neurotoxikus hatásait, amelyek számos idegrendszeri betegséggel kapcsolatba hozhatóak.

2008-ban egy 34 alany részvételével történt vizsgálat során azt tapasztalták, hogy 2 héten át, napi 120 ml goji gyümölcsvelő fogyasztása kedvezően befolyásolta az alanyok hangulatát, szellemi frissességét, és javított az agyműködésen.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre