GOJI BOGYÓ LÉ MEGFÁZÁS ÉS TÉLI BETEGSÉGEK ELLEN

Miért hatékony a Mannavita Goji Ital Megfázás és Téli betegségek ellen?

A goji bogyó rengeteg létfontosságú, immunerősítő tápanyagot tartalmaz, sok benne a C-vitamin például.

A gojiban lévő tápanyagok stimulálják az immunrendszert, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek.
Ennek köszönhetően a rendszeresen fogyasztott goji ital komoly védelmet nyújthat a téli, megfázásos betegségek ellen is.

Ha a goji bogyó levét összekeverjük tejjel, akkor egy igen hatásos influenza elleni italt kaphatunk. A kutatók szerint az így elkészített keverék nagymértékben csökkentheti a betegség tüneteit, illetve le is rövidíti annak gyógyulási idejét. 

Egy tanulmány kimutatta, hogy a tejjel kevert goji levet 4 hétig fogyasztók esetén megnőtt a fehérvérsejtek aktivitása az influenzát kiváltó vírusokkal szemben, valamint  csökkentek a gyulladások a tüdőben.

A tudósok így azt állapították meg, hogy ez a goji bogyós ital, csökkenti a vírusok mennyiségét a tüdőben, illetve megakadályozza a vírusfertőzést gyakran kísérő súlyvesztést is.

 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre