MÁJ BETEGSÉGEK ELLEN GOJI BOGYÓ

Hogyan képes fellépni a Goji bogyó a Máj betegségek ellen?

A goji bogyó támogatja annak méregtelenítését és működését is. A gojiban található betain nevű anyag nélkülözhetetlen a máj kolin termeléséhez. A kolin pedig elengedhetetlen a máj egészségének szempontjából.

A gojiban megtalálható a cerebrozid nevű vegyület is, mely kivételes hatékonysággal óvja a máj minden egyes sejtjét.
A goji bogyóban lévő
számtalan fitokemikália pedig a máj méregtelenítő tevékenységét támogatja nagymértékben.

A goji bogyó egyik kivételes hatása, hogy nagymértékben képes növelni a szuperoxid-dizmutáz nevű erélyes antioxidáns vegyület termelését, ami kutatások tanulsága szerint is igen hatékony védelmet biztosíthat az időskori májelváltozások, illetve a májrák kialakulása ellen.

A gojiban található az elismert rákellenes hatóanyag, a germánium, melynek segítségével komoly védelmet biztosít a daganatos megbetegedések ellen. Mindezt tovább fokozza a benne lévő poliszacharidok és antioxidánsok kombinációja, amik együttesen képesek lehetnek meggátolni a genetikai mutációk kialakulását, mely döntő fontosságú a rákos megbetegedések kialakulásában.

A goji a máj működésének támogatásával javítja az emésztés hatékonyságát is, így többek között segíthet megszabadulni a sokak életét megkeserítő puffadástól is. 

A goji bogyó májvédő és májtisztító képességével támogatja az elfogyasztott táplálékok hatékonyabb és gyorsabb feldolgozását, ezáltal a test minden sejtje több tápanyaghoz juthat hozzá rövidebb idő alatt, ami a teljes szervezet egészségére nézve rendkívül kedvező hatású.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre