MAGAS VÉRNYOMÁS ELLEN

Hogyan segíthet a Mannavita Goji bogyó magas vérnyomás esetén?

A goji berry sok Béta-karotint tartalmaz, mely vegyületek kutatások szerint is csökkentik a szívbetegségek kockázatát.
A goji italban található ciperon és a szeszkviterpén is, melyek vegyületekről tudjuk, hogy jelentősen hozzá tudnak járulni vérnyomás normalizálásához, a magas vérnyomás csökkentéséhez.
A gojiban bioaktív vas is jelen van, ami a vérképzéshez járul hozzá. Ez ugyancsak fontos a vérnyomásunk szempontjából.

A goji a koleszterinszintre is kedvező hatással van, egyensúlyba hozza a jó és a rossz koleszterin értékeit.
A goji kimutathatóan növeli a szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzim termelődését, mely gátolni tudja a koleszterin oxidációját. Ez kedvező hatású magas vérnyomás esetén is, mivel az oxidálódott koleszterin megnehezíti a vér áramlását, ugyanis lerakódik az érfalakon, így egyre inkább beszűkíti a vér áramlásának szabad útját.

A gojiban jelen van a Q10 koenzim is, melynek nagyon fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, és a magas vérnyomást is csökkenti, azzal hogy növeli az érfalak rugalmasságát, illetve az LDL-koleszterin oxidációját is akadályozza. A Q10 nélkülözhetetlen a szívizom egészséges működéséhez.

Klinikai vizsgálatok szerint a goji fogyasztása segít a szívritmuszavarok, az agyvérzés és a szívroham megelőzésében.
Kutatások támasztják alá, hogy csökkenti a vérnyomást és a vérlemezkék összecsapzódását és a vér sűrűségét, valamint akár 80 %-kal csökkenti a vérszérum triglicerid- és koleszterinszintjét.

A goji bogyó hatóanyagai, hígítják is a vért, mivel növeli a szervezet magnézium- és káliumszintjét, miközben mérsékli a plazma homocisztein szintjét, ami csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának esélyét.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre