LÁTÁSJAVÍTÁS GOJI BERRYVEL

Melyek a Mannavita Goji Ital Látásjavító, Szem állapot javító hatásai?

A goji bogyó bőségesen tartalmaz antioxidáns hatású Béta-karotint, A-vitamint, luteint és zeaxantint, melyek kiemelten védik a szemeket, erősítik a látást, illetve megelőzhetnek olyan szembetegségeket is, mint a szürkehályog vagy a makuladegeneráció.

Nem nagyon tudunk más olyan gyümölcsről a természetben, amely ennyi karotinoid vegyületet egyszerre tartalmazna.

A goji hatóanyagai nagymértékben támogatják a látás minőségének javulását, csökkentik a vakfoltokat, valamint abban is segítik szemeinket, hogy kevésbé fáradjanak ki az egész napos fokozott igénybevétel, munka alatt.

A Mannavita goji gyümölcslé fogyasztása kifejezetten ajánlott, például azoknak, akik számítógép előtt dolgoznak.

A goji bogyó a benne lévő jelentős mennyiségű A-vitaminnak köszönhetően hozzájárul a szürkületben és sötétben való jobb látáshoz is, ugyanis segíti a szemeket a változó fényviszonyokhoz való gyorsabb és könnyebb alkalmazkodásban. A goji sokat segíthet farkasvakság esetén is.

A gojiban lévő zeaxantin, a szemeinkben természetesen jelen lévő festékanyag, melynek hiánya egyértelműen összefüggésbe hozható az időskori vaksággal, ezért a goji fogyasztásával csökkenteni tudja az időskori látásromlást. A zeaxantin másik fő hatása, hogy védi a szem retináját a fertőzésektől, valamint a kék fényt is elnyeli. 

Orvosi kutatások igazolják, hogy a luteint és zeaxantint tartalmazó élelmiszerek természetes módon képesek támogatni a szemek egészségét.

Tajvani Nemzeti Egyetem tudósai szerint a goji bogyó fogyasztása cukorbetegeknek segít a diabétesz miatt kialakuló látáskárosodás megelőzésében.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre