IMMUNERŐSÍTÉS GOJI BOGYÓVAL

Miért a Goji Bogyó Ital az egyik legjobb Immunerősítő?

A goji bogyó egy igazi BIO MULTIVITAMIN, mely rengeteg létfontosságú tápanyaggal tölti fel szervezetünket. Ennek köszönhetően a goji berry az egyik legjobb természetes immunerősítő, immunstimuláló táplálék.

A goji gyümölcslé értékes hatóanyagai támogatják a szervezet önálló védekezési mechanizmusainak az erősítését.
A goji nagyon sok C-vitamint tartalmaz, mely vegyület közismerten alapvető fontosságú immunitásunk számára.

A goji bogyóban lévő antioxidánsok, köztük az E-vitamin, a flavonoidok, a poliszacharidok, az ásványi anyagok szintén komoly támogatást nyújtanak védekezőképességünk számára.

A goji bogyó fogyasztásának hatására megemelkedik a hasznos bélbaktériumok, vagyis a probiotikumok szintje a szervezetünkben. Ezek a jótékony baktériumok felelősek az immunműködés 70-80%-áért, mivel többek között elősegítik az emésztési funkciókat és fokozzák az immunsejtek termelését is.

A goji bogyóban lévő számtalan tápanyag, különösen a poliszacharidok segítenek a megfelelő immunválasz kiválasztásában, valamint abban is, hogy az immunsejtek különbséget tudjanak tenni a jó és a rossz baktériumok között.

A goji bogyó poliszacharidjai védik és támogatják a májat is, amivel jelentősen támogatják a teljes szervezet méregtelenítését, mely a védekezőképesség szempontjából,ugyancsak fontos.

 

 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre