ERŐNLÉT NÖVELÉSE GOJI ITALLAL

Hogyan növeli az Erőnlétet a Goji Gyümölcslé?

A goji Földünk egyik tápanyagokban legdúsabb gyümölcse, ezért az egyik legjobb és legtermészetesebb teljesítményfokozó, erőnlétnövelő táplálék.

A kínai statisztikai adatok napjainkban is azt bizonyítják, hogy Ninghszia tartományban, a goji őshazájában, ahol az emberek minden nap fogyasztják, most is 16-szor több 100 év feletti ember él, mint Kína más részein.

A goji bogyó valamennyi B-vitamin fajtát tartalmazza, mely a táplálékok energiává történő átalakításához is nélkülözhetetlen. 21 féle ásványi anyagja között ott van a kalcium, a magnézium, a vas, a cink, a réz, a kálium és a szelén is. 18 féle aminosavat tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, vagyis létfontosságú számunkra.
Emellett számos további nélkülözhetetlen tápanyag található benne, melyekkel feltölti szervezetünket, kitűnően energetizálja és vitalizálja azt.

A goji növeli az állóképességet és a kitartást, s emellett fokozza az izomműködést is. Az olyan adaptogén növények, mint a goji jelentősen javíthatják a reflexek működését és a reakcióidőt, illetve támogatják a motorikus koordinációs képességeket is.

Egy-egy kimerítő edzés vagy más fizikai igénybevétel során a szervezet glikogén-és kreatin-foszfát készletei jelentősen kimerülnek. A goji adaptogén hatásával képes lelassítani ezt a folyamatot, így tovább bírhatjuk az edzéseket, illetve jobb eredményeket érhetünk el.

A goji fokozza az agyalapi mirigyben a növekedési hormon termelődését, mely például fokozza az erőnlétet, hozzájárulhat az izomépüléshez, az izmok regenerálódásához, illetve a testzsír redukálásához is.

A goji bogyó hatására nő a véráramlás is, így maximális oxigénfelvételt biztosít az izmok számára, így azok sokkal nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, jóval hosszabb időn keresztül.

Tapasztalatok szerint, a goji fogyasztás hatására, csökken az izomfáradtság és az izomláz is, mivel a benne található laktát-dehidrogenáz nevű enzim képes lebontani a tejsavat, mely sportolás közben keletkezik, és ami csökkenti az oxigén áramlását az izmok felé.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre