FOGYÁS, ZSÍRÉGETÉS GOJI GYÜMÖLCSLÉVEL

Így támogatja a Mannavita Goji Bogyó a Fogyókúrát és a Zsírégetést

A goji jelentősen fokozza a szervezet anyagcseréjét, minek következtében nagymértékben támogatja a fogyókúrát.
A goji bogyó szabályozólag hat a vércukorszintre és a koleszterinszintre is, miközben bőséges hatóanyag-tartalmával feltölti a szervezetet szinte minden szükséges tápanyaggal, ezért az étvágyat is jelentősen el tudja venni. [01.]

A gojiban található poliszacharid molekulák 5-szörösére pörgetik fel az anyagcsere folyamatát, ami jelentősen támogatja a zsírsejtek számának és méretének csökkenését is.

A goji bogyóban lévő béta-szitoszterol csökkenti a káros koleszterin szintjét a májban, ami egyébként jelentősen hozzájárul az elhízáshoz. A goji ezzel is jelentősen támogatja a szervezetet a sikeres fogyásban.

A goji fokozza a növekedési hormon termelődését is, mely lassítja az öregedési folyamatokat, illetve a bőr állapotára is rendkívül pozitívan és fiatalítóan hat.  Ez segít abban, hogy a fogyás után ne maradjanak vissza csíkok, és ne legyen petyhüdt a bőr.

A goji bogyó fogyasztása még látványosabb hatásokat érhet el a 35 évnél idősebb nők esetén, mivel 35 év felett már sokkal nehezebben hat a fogyókúra és a sportolás, és ezek eredménye is kevésbé tartós általában.

Fogyás elősegítésének céljából fogyasszunk napi 30-60 ml goji gyümölcslevet étkezések előtt vagy után.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre