MANNAVITA GOJI BERRY CUKORBETEGSÉG ELLEN

A Goji Bogyó hatásai Cukorbetegség esetén

A goji nem járul hozzá károsan a vércukorszint megemeléséhez. Főként a benne lévő antioxidánsok segítségével a koleszterin és a vérnyomás szabályzása mellett képes a vércukor szintjének normalizálására is, mivel adaptív módon tud egyensúlyt teremteni a szervezetben.

A goji bogyó nem helyettesítheti a diabéteszesek számára kötelező inzulin adagolását vagy a különféle gyógyszerek szedését, azonban számtalan tudományos szaklapban, többek között a Life Sciences-ben is elismerték már, hogy a goji fogyasztása igen kedvező hatású cukorbetegség esetén.

A goji jótékony hatású a diabéteszes szövődmények megelőzése terén, mint például a veseelégtelenségek vagy az esetleges látáskárosodások miatti szemproblémák.

Manapság az orvostudomány is elismeri, hogy a goji a benne lévő szemtápláló hatóanyagjai által hatékony lehet a diabéteszes retinopátia megelőzésében és kezelésében is.

 

Basil Roufogalis, farmakológiai professzor úgy gondolja, hogy a goji gyulladáscsökkentő és antioxidáns képességei védelmezik a retinát: „A diabéteszes retinopátia cukorbetegeknél a leggyakoribb vaksághoz vezető ok. Úgy vélem a goji védi a retina sejtjeit és szöveteit a glükóz nagy koncentrációja által okozandó sejtkárosodástól /elhalástól (...) Bízzunk a humán-klinikai kísérletek hasonlóan pozitív eredményeiben! (...)” 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre