ANTIOXIDÁNS VÉDELEM GOJIVAL

Hogyan védi sejtjeink egészségét a Goji Antioxidáns hatása?

A goji bogyó sok antioxidáns vegyületet (polifenolokat, flavonoid hatású vegyületeket, szelént, karotinoidokat, E- és C-vitamin stb.). Ezek az antioxidánsok képesek semlegesíteni és lerombolni a szervezetben kártékonyan tevékenykedő szabadgyököket

A szabadgyökök rendkívül reaktívak, és leginkább DNS mutációt okoznak, ezzel pedig jelentősen hozzájárulnak a sejtkárosodáshoz, és akár olyan komoly degeneratív betegségek kialakulásához is, mint a rák.

A goji antioxidánsai erős gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaölő hatással is rendelkeznek.

Az antioxidánsok hatékonyan lassítják az öregedés folyamatokat, melyeket a szabadgyökök sejtkárosító hatásai okoznak leginkább.

A szervezetünk önálló védekezési mechanizmusának részeként képes a szabadgyökök elleni antioxidáns védelemre a szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzim termelésével. Ennek az enzimnek azonban egyre csökken a szintje az öregedéssel, ezért egyre több kárt képesek okozni a szabadgyökök a testben.

Kutatások kimutatták, hogy a goji fogyasztásával növekszik a SOD szintje a szervezetben.

Egy 2012-ben készült tanulmány szerint a goji bogyó jelentősen csökkenti a gyulladásokat, illetve megakadályozza az új vérerek képződését, mely hatások nagyon kedvezőek a daganatos betegségek elleni küzdelemben. 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre