A-VITAMIN ÉS BÉTA-KAROTINOK A GOJI BOGYÓBAN

A-vitamin, Béta karotinok hatásai a Gojiban

A goji bogyó tartalmazza a legtöbb Béta-karotint a természetben, így jóval több van benne, mint például a sárgarépában. A karotionidok erőteljes antioxidáns hatású vegyületek, melyek védelmezik sejtjeinket a szabadgyökök károsító hatásaitól. Kiemelten óvják szemeink és bőrünk egészségét.

Szervezetünk Béta-karotinból képes A-vitamint előállítani, ezáltal elkerülhető a túladagolása, hiszen éppen annyi A-vitamint fog termelni testünk, amennyire szüksége van. Az A-vitamint szemvitaminnak is hívják, mivel alapvető fontosságú szemeink, illetve bőrünk egészségéhez is, de nélkülözhetetlen a növekedéshez, a csontok és a fogak számára is.

A zeaxantin egyik legfontosabb hatása, hogy védi a szem retináját, mivel képes elnyelni a kék fényt, illetve erős antioxidáns tulajdonságú is. A zeaxantin magas szintje a szervezetben csökkentheti az időskori látásromlás (AMD) esélyét, ami a 65 év felettiek esetében a fő oka a látásvesztésnek és a vakságnak.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre